Boek nu

Als je een vraag hebt, neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

ZIN IN LAST-MINUTE ESCAPEN? NEEM DAN TELEFONISCH (+31634011442) CONTACT MET ONS OP!

Of probeer de online Escape Room van MysterygameS

Bekijk de online Escape Room

Dit zeggen de mensen die je al voorgegaan zijn:

EscapeTales "Escape Rooms And Tell Tales" IconEscapeTales "Escape Rooms And Tell Tales"

Stationsplein 1, Bussum

4,9 65 reviews

 • Avatar melle bastin ★★★★★ 3 weken geleden
  Ontzettend leuke ervaring! De kamer was spannend en uitdagend, daarbij ook erg vriendelijk personeel en een gezellige sfeer. Ik heb in tijden niet zo hard gelachen. Een absolute aanrader!!
 • Avatar Pieter ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zijn bij veel escape rooms geweest, maar deze behoort tot de beste!
 • Avatar boudewijn metzelaar ★★★★★ 10 maanden geleden
  Super ervaring!
  Eerste keer escape room, zeker niet de laatste keer. Escapetales was fantastisch! De eigenaar Sebastian verwelkomende ons op de afgesproken tijd, na een drankje en zeer leuke/grappige introductie zijn wij aan ons avontuur begonnen, het oplossen van een trein crash mysterie. Zeer goed bedacht en realistische inrichting van de escape room. Het is niet makkelijk en zeker uitdagend. Echt waar voor je geld! Daarna een leuke na besprekingen met de nodige grappen over de houdingen en stupiditeiten van de onze groep tijdens de escape. Het is zeer duidelijk dat Sebastian van zijn hobby werk heeft gemaakt. Er is nu 1 escape experience, maar er komt een tweede aan. Wij komen 100 procent terug. Super leuke avond gehad. Onwijs bedankt Sebastiaan voor de goede zorgen en de ervaring!!
 • Avatar Niels Stoffer ★★★★★ een jaar geleden
  Wij hebben afgelopen maandag bij EscapeTales een escape room gedaan met vier personen. De escape room zelf zat goed in elkaar, leuke puzzels, die niet te makkelijk, maar ook zeker niet te moeilijk waren. Wat het helemaal afmaakte was het persoonlijke contact bij ontvangst en na afloop van de escape room. Samen met een van de medewerkers konden wij de beelden terug zien na afloop en daar hebben we goed om kunnen lachen. Ook waren de heren zo beleefd om, gezien de warmte (het was ruim 30 graden maandag), het water op hun kosten te serveren. Ook halverwege de escape room werden er wat waterflesjes gebracht.
 • Avatar Willemien Kort ★★★★★ een jaar geleden
  Erg leuk om te doen! Het uur was zo voorbij en ik ben benieuwd of u er doorheen zal komen?
 • Avatar lies ★★★★★ 2 jaar geleden
  Hele leuke en originele escape room! Mooie kamers en goed verzorgd. Zeker het uitzoeken waard!!

Call Now ButtonBel ons crossmenu